Cultura

El festival de cinema Memorimage de Reus dóna el tret de sortida aquest divendres amb l'exposició 'Les altres arts de Cifesa'

CAMP DE TARRAGONA

El festival Memorimage 2007 comença aquest divendres amb la inauguració d'una de les seves activitats paral·leles, l'exposició 'Les altres arts de Cifesa', que es podrà visitar des d'aquest divendres i fins al 30 de novembre a la Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus.

L'exposició commemora el 75è aniversari de la productora i distribuïdora espanyola Cifesa, i és un anàlisi de documents promocionals de les pel·lícules de la companyia espanyola, com cartells, programes de mà o fulletons. Així es podran veure 36 cartells cinematogràfics, 85 programes de mà de films entre 1932 i 1960, 21 guies promocionals, vuit opuscles, dotze catàlegs de temporada, sis novel·les, un àlbum de cromos, deu revistes Noticiero Cifesa i 22 documents divulgatius dels anys 30 i 40.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.