Art

EQUIPAMENTS

Cal Massó s’incorpora al Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals

El Centre d’Art Cal Massó de Reus s’ha incorporat al Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals, que impulsa el Departament de Cultura i que agrupa al voltant de trenta centres d’arreu de Catalunya. L’objectiu d’aquesta xarxa és que els equipaments col·laborin entre ells i facin accions conjuntes que els permetin optimitzar els recursos, a la vegada que facilita la col·laboració entre el govern i els ajuntaments per enfortir aquest tipus de centres. El sistema també pretén ser un espai d’interacció dels agents artístics que fomenti la creació.

A través d’aquesta col·laboració també es promou un major equilibri territorial de l’oferta i de la programació d’arts visuals. Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, ha explicat aquest dijous que “l’objectiu és convertir Cal Massó en un centre d’art contemporani de referència amb una programació estable, que inclou cicles ja consolidats com Paradigmes o Contemporaneus, i esdevenir un espai que promogui les residències artístiques de creadors que finalitzaran la seva estada amb la mostra del projecte en el qual hagin estat treballant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia