Cultura

El Teatre Lliure acull 'Brossalobrossotdebrossat', en què es mostra la cara més desconeguda de Joan Brossa

El Teatre Lliure de Barcelona acollirà des d'aquest dijous fins al 18 de maig l'espectacle Brossalobrossotdebrossat, en què es mostra la cara menys coneguda del poeta, dramaturg i artista plàstic Joan Brossa. L'obra ha comptat amb la col·laboració del Canal Centre d'Arts Escèniques de Salt (Gironès), on també es representarà la funció durant el pròxim cap de setmana.

El director de l'espectacle, Carles Santos, va comentar durant la presentació de l'obra que es representarà tant a Girona com a Barcelona per la "complicitat" que les dues institucions han mostrat a l'hora de retre homenatge a un dels artistes "més significatius" del panorama artístic català.

Santos va explicar que es van estudiar fins a quatre títols diferents per batejar l'obra i que, per criteris de concepció artística, es van decantar per Brossalobrossotdebrossat ja que, el de 53 maneres diferents de matar un capellà -com s'havia donat a conèixer fins ara l'espectacle- no era massa "ètic" per a una obra d'aquest tipus.

La funció es divideix en tres parts, en la primera se situa a Joan Brossa dins del context de la cultura catalana que, com Santos va indicar, pot ser el "John Cage català" tot i que ni el mateix Brossa "li agradés massa".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.