Cultura

Massagran, al Saló Internacional del Còmic

El 26è Saló Internacional del Còmic que se celebrarà a Barcelona, acollirà una exposició sobre Massagran, el popular personatge de Josep Maria Folch i Torres.

A l’exposició es podrà veure una selecció dels originals de Massagran, que van començar a publicar-se el 1981, amb dibuixos de Josep Maria Madorell i guions de Ramon Folch i Camarasa. L’exposició formarà part d’una mostra més gran titulada ‘Madorell: una vocació pel còmic’, organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei i la Fundació Miquel Carbonell i Selva, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. L’exposició ja es va poder veure de finals de setembre i fins el 3 de febrer a la sala Ca n’Ametller de Molins de Rei.

Massagran també va arribar a la televisió i al teatre i està protagonitzada per l’aventurer que recorre el món acompanyat del seu gos Pum, passant per centenars de peripècies en les seves aventures.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.