Música

Riells i Viabrea

Els Catarres i Buhos bategen el Festival Respira Cultura

La primera edició, que també inclou programació teatral, tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de juliol a Riells Viabrea

Riells i Viabrea es prepara per celebrar el primer Festival Respira Cultura , un esdeveniment cultural d’estiu al cor del Montseny que tindrà lloc del 26 al 28 de juliol. L’esdeveniment inclourà una programació diversa amb concerts, teatre i activitats culturals per a tots els públics.

El festival donarà el tret de sortida el divendres 26 de juliol amb l’actuació d’Els Catarres, que presentaran en directe el seu últim disc Invencibles. El 28 de juliol serà el torn de Buhos, que tornaran amb la seva energia festiva per fer vibrar Riells i Viabrea.

A més dels concerts, el festival inclourà un correbars amb la xaranga Bufant Fort Street Band, una activitat itinerant que omplirà els carrers del poble de música i diversió. Per als amants del teatre, la companyia local MontCabrera Teatre presentarà Adossats, una obra del popular actor Ramon Madaula que ha recorregut els teatres de Catalunya amb el seu gran èxit.

Les entrades per a tots els esdeveniments del festival es poden adquirir en línia a través del web oficial del l’Ajuntament de Riells i Viabrea. Pels qui vulguin assistir als dos concerts, d’Els Catarres i Buhos, el festival ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament doble per només 18 euros. El preu individual de les entrades dels concerts és de 10 euros.

Maria Dolors González, regidora de cultura, ha destacat: “Estem molt il·lusionats amb el primer Festival Respira Cultura. Aquesta iniciativa reflecteix el nostre compromís amb la promoció de la cultura i el nostre desig d’oferir activitats de qualitat per a tots els públics. Convidem a tothom a gaudir d’un estiu inoblidable al nostre municipi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia