Música

música

Guillem Gisbert, Mar Pujol i Oques Grasses, entre els finalistes del 30è Premi Cerverí

La Fundació Prudenci Bertrana, Catalunya Ràdio, iCat.cat i la revista ‘Enderrock’ obren les votacions populars per escollir el guanyador del guardó a la millor lletra de cançó

El premi Cerverí ja té els vuit finalistes per la millor lletra de cançó editada en català durant l’últim any. Des d’avui fins el 8 de setembre, tothom podrà votar a través de la pàgina web de Catalunya Ràdio la seva lletra preferida entre les 8 seleccionades pel jurat, que són aquestes: Les aventures del General Lluna, de Guillem Gisbert; Filomena, de Paula Valls; El meu amor se n’ha anat de vacances, de La Ludwig Band; Verd avellaner, de Mar Pujol; Per la bona gent, de 31FAM; Arquitectes, de Joan Miquel Oliver; Cendres, d’Anaïs Vila, i Sort de tu, d’Oques Grasses. El guardó es lliurara a la gala dels Premis Literaris de Girona, el 17 de setembre a l’Auditori.

Al Premi Cerverí , coorganitzat per la Fundació Prudenci Bertrana, Catalunya Radio, iCat.cat i la revista Enderrock, hi participen les lletres originals i inèdites editades publicades entre l’1 de maig del 2023 i el 31 d’abril del 2024.

Aquest llistat de 8 cançons va ser escollit per un jurat integrat per les periodistes de Catalunya Ràdio Montserrat Virgili i Marta Viana; la periodista del Grup Enderrock Helena Moren; el director de la revista Enderrock i del programa Sona 9 d’iCat i Catalunya Ràdio, Lluís Gendrau; el director del programa Nota de Veu d’iCat, Fran Lluís Giró, i el membre de la Fundació Prudenci Bertrana Francesc Viladiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia