Llibres

premi literari

El IV Premi Bones Lletres d’assaig humanístic es declara desert

Divuit obres s’han presentat al premi i el jurat ha pres la decisió “malgrat la diversitat i la qualitat d’algunes obres”

El jurat del IV Premi Bones Lletres d’assaig humanístic ha decidit declarar-lo desert. “Malgrat la diversitat i la qualitat d’algunes de les obres, cap d’elles assoleix l’equilibri entre interès, rigor, cohesió i capacitat de difusió que aquest premi destinat a un lector generalista exigeix”, argumenta el jurat del premi, format per Lola Badia, Judit Carrera, Marta Segarra, Margalida Tomàs i Borja de Riquer, que es van reunir el 28 de juny al palau Requesens, de Barcelona, seu de la Reial Acadèmia de Bones Lletres. El Premi Bones Lletres d’assaig humanístic, coorganitzat per l’esmentada acadèmia i Edicions 62, busca distingir l’excel·lència i els valors dels estudis humanístics. El tema és lliure i està obert a qualsevol camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia