Arts escèniques

Núria Plana, nova directora de l’Institut del Teatre

Fins ara havia exercit com a docent de l’especialitat de dansa des de 1998

Núria Plana ha estat nomenada nova directora de l’Institut del Teatre substituint a Sílvia Ferrando, que ha dirigit l’Institut els darrers tres anys. La resolució de la convocatòria de provisió per a la direcció ha estat aprovada avui. Núria Plana, ballarina professional i titulada per l’Institut del Teatre, ha exercit com a docent de l’especialitat de dansa en aquest centre des de 1998, tant al Conservatori Professional de Dansa com al Conservatori Superior de Dansa.

En l’àmbit de gestió ha exercit diferents càrrecs al mateix Institut. Va ser coordinadora acadèmica de l’Institut del Teatre de 2017 a 2021, any en què va ser nomenada directora general interina, de març a juliol del 2021.

L’òrgan qualificador del procés considera que el projecte de Plana destaca pel seu rigor, proposta de futur, precisió i concreció, tant en la memòria com en la seva defensa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.