Cinema

Cultura

Mor l’antiga estrella infantil de la sèrie ‘ALF’, Benji Gregory

Tenia 46 anys i va ser trobat dins del seu vehicle mort el 13 de juny, però la notícia no ha transcendit públicament fins ara

L’actor estatunidenc Ben Gregory, conegut per la seva actuació a la sèrie televisiva ALF de finals dels 80, va ser trobat mort dins del seu cotxe, juntament amb el seu gos, el dia 13 de juny. L’actor, de 46 anys, havia passat per diversos períodes de depressió i patia un trastorn bipolar i del son. Tot i que un mes després les autoritats encara no han tancat la investigació, les hipòtesis apunten al fet que morís per un cop de calor, després d’haver-se quedat adormit dins de l’automòbil. En aquella àrea d’Arizona, superen cada estiu, fàcilment, els 40 graus de temperatura.

Nascut a Los Angeles en el si d’una família d’actors, va actuar com a una estrella infantil en diverses sèries televisives dels anys vuitanta i va posar veu a diferents personatges animats. Entre les produccions on va treballar hi ha Fantastic Max (1988-1990), Pound puppies (1986-1987), Murphy Brown (1988) Fantasy island (1978), The A-Team (1984), T.J. Hooker (1984), Amazing stories (1985), The twilight zone (1985), i Mr. Boogedy (1986). El salt a la gran fama el va fer el 1986, quan només tenia 8 anys, gràcies al seu paper protagonista a la sèrie ALF (1986-1990). En ella va interpretar el petit Brian Tanner durant 101 episodis. La sitcom tractava d’una família, els Tanner, que acollien a casa seva un extraterrestre que havia aterrat al seu garatge. Durant 4 temporades, la producció va gaudir de grans audiències, i ell es va convertir en una estrella per la canalla.

L’any 2003, sense gaires més èxits a la seva carrera, es va retirar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia