Llibres

Lletres

La Diputació publica una antologia poètica de Montserrat Vayreda

‘La cinta del camí’ es va presentar el dimecres al vespre la a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres

La cinta del camí és una antologia poètica de Montserrat Vayreda, editada dins la col·lecció Josep Pla de la Diputació de Girona que es va presentar el dimecres al vespre a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres.

Vayreda va escriure el llibre durant sis dècades, i en aquest es relata una visió optimista de la vida on parla de la seva joventut, de la maduresa, del valor de l’amistat i de la naturalesa i paisatges de la Garrotxa i l’Empordà, on tenia les seves arrels.

El llibre compta amb un pròleg i postfaci d’Anna Maria Velaz, l’editora i curadora, la qual destaca que l’ antologia es caracteritza per “la precisió formal, pel joc subtil dels elements musicals i per l’espurna de fina ironia que tenen alguns versos“, descriu la Diputació.La portada és un dibuix fet per la fotògrafa Zuzanna Celej.

La col·lecció Josep Pla té l’objectiu de publicar obres literàries de qualitat que enllacin la cultura amb el territori gironí. Aquesta col·lecció vol recuperar tots aquells llibres que ja no estan a les llibreries i que per característiques especials són difícils de publicar.

Montserrat Vayreda i Trullol va néixer a Lladó el 1924 i va morir a Figueres el 2006. Des de ben petita que es va endinsar en el món de l’escriptura i poesia. Vayreda també és coneguda per altres publicacions com, Els pobles de l’Alt Empordà o els poemaris Irisacions, Un color per cada amic i Els pobles de l’Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia