Llibres

guardó

Teresa Solana, premi Margarida Aritzeta

La novel·la Carpe Diem, de Teresa Solana, ha estat la guanyadora de la tercera edició del premi Margarida Aritzeta - Vila de Crexell, dins del festival de novel·la negra de la localitat. El premi, dotat amb 3.000 euros, està convocat per l’Ajuntament de Creixell i l’Editorial Clandestina, que el publicarà a la col·lecció Crims.cat.

El jurat, format per l’editor Ilya Pérdigo, la novel·lista Susana Hernández i la novel·lista i directora del festival Creixell.crims, Raquel Gámez-Serrano, han decidit atorgar el premi a Carpe Diem “per la seva fluïdesa i agilitat, per la capacitat d’ubicar-nos en espais familiars i pel seu to d’humor”.

Aquest és el desè títol, entre novel·la i narrativa, que publica la també traductora Teresa Solana, (Barcelona, 1962), que actualment viu a Bristol.

El jurat ha decidit atorgar una menció especial a la novel·la Operació Gran Animal, de Marc Aguilar Coris.

Per altra banda, dins dels actes del festival, també s’ha lliurat el 2n premi Trajectòria Creixell.crims al popular escriptor Andreu Martín (Barcelona, 1949), “en reconeixement de tota la seva tasca com a narrador, assagista i guionista, del seu corpus literari amb més d’un centenar d’obres com a autor de narrativa d’adults, infantil i juvenil i, pròpiament, de la seva especialització i el seu compromís amb el gènere negre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia