Música

música

Més de 10.000 persones omplen el Vallviva, l’únic festival de música totalment solidari de Catalunya

Un any més els beneficis es destinaran a la Vall d’Hebron per a la investigació del càncer

El Vallviva ha tornat a batre un nou rècord. L’edició 2024 tancarà aquest vespre amb més de 10.000 assistents. Al llarg de cinc dies, els espectadors que s’han acostat fins a la Finca Les Brides (Vall d’en Bas) –un espai únic en plena natura– han vist de prop un festival dedicat a la solidaritat, la música i la gastronomia que en només quatre edicions s’ha convertit en el Festival que més gent aplega a la comarca de la Garrotxa.

Un any més, i ja en van tres, el Festival destinarà els beneficis de l’esdeveniment a la investigació del càncer gràcies a un acord amb la Vall d’Hebron. La xifra d’aportació final es calcularà pròximament i es donarà a conèixer més endavant.

Celebrat del 10 al 14 de juliol a la Vall d’en Bas, i impulsat per la Fundació Vallviva, el Festival ha aconseguit penjar el cartell de sold out en tres de les cinc jornades d’aquesta edició. Aquest ha sigut el cas dels dies en què Emociona’t amb la SCCC, La Oreja de Van Gogh i Els Amics de les Arts han estat els caps de cartell. A més a més, pel Vallviva també han passat artistes de la talla d’Álvaro de Luna, Ginestà, Alfred García, El Pot Petit amb la Black Music Big Band i una llarga llista de músics emergents i propostes culturals variades que han ocupat els escenaris dels Villages entre l’obertura del recinte i el concert principal. Abans del tancament de portes, diversos DJ’s han allargat la festa fins ben entrada la matinada.

L’altre plat fort del Festival ha estat l’oferta gastronòmica, dividida en tres zones. Per una banda, els prestigiosos restaurants Jubany, Les Cols, Ca L’Enric i Miramar han preparat menús exclusius d’Estrella Michelin; per l’altra, i com a novetat, s’ha obert un espai dedicat a la cuina d’autor amb la participació dels restaurants del Grup Quinze Ous i l’Equilibri; i finalment s’ha mantingut un espai de paradetes amb una selecció dels millors productes KM0.

El Festival Vallviva és una iniciativa de la Fundació Vallviva, de Royalverd i Noel, dues empreses familiars arrelades a la comarca de la Garrotxa. La Fundació té per objectiu fomentar qualsevol projecte o activitat, encaminada al benestar físic, psíquic i social de les persones, especialment les afectades per malalties oncològiques. Fundada l’any 2021, pretén acollir iniciatives com el Festival Vallviva i obrir-se a nous projectes solidaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia