Altres

ART

Obre a Corçà l’Espai 29, un espai per a activitats culturals

Acollirà, entre d’altres esdeveniments, exposicions, xerrades, actuacions musicals i presentacions de llibres

Ahir al vespr ees va inaugurat a Corçà l’Espai 29, un local polivalent que s’ha creat amb l’objectiu d’acollir-hi tota mena d’activitats relacionades amb l’àmbit de la cultura. S’hi faran, entre d’altres esdeveniments, exposicions, xerrades, actuacions musicals i també presentacions de llibres. Fins el proper 25 d’agost, l’Espai 29 ofereix l’exposició La dansa de la vida, que presenta una col·lecció de peces ceràmiques i collages, obra dels artistes Anna Canals i Fabien Chevillote. La inauguració comptarà amb l’actuació del grup The Sockss.

Mònica Marull, llicenciada en Belles Arts, és la coordinadora de l’Espai 29 i explica que “posem en marxa aquest projecte amb la voluntat de convertir aquesta sala multifuncional en un punt de trobada de tota mena d’esdeveniments que tinguin relació amb la cultura. Des de presentacions de llibres fins a xerrades de temes ben diversos, passant per concerts de grups de música, entre d’altres”. El local està ubicat al número 29 de l’avinguda Costa Brava de Corçà, al costat d’un ampli aparcament, i disposa de dues sales interconnectades, a part d’un ampli espai exterior. “Feia temps que estava tancat i hem decidit convertir-lo en un lloc que sigui útil, polivalent i que estigui obert a la cultura. Li hem rentat la cara de dalt a baix i ara iniciem un camí que esperem que tingui un llarg recorregut”, afegeix.

L’Espai 29 s’estrena amb l’exposició titulada La dansa de la vida, que es pot visitar fins el 25 d’agost. Està obert al públic de dijous a dissabte, de 6 de la tarda a 9 del vespre, mentre que els diumenges l’horari és d’11 del matí fins a les 2 del migdia. S’hi mostren peces ceràmiques i collages, obres úniques creades pels artistes del Baix Empordà Anna Canals i Fabien Chevillote. Canals ha cursat els estudis de Belles Arts i s’ha especialitzat en pintura. Des de fa més de 15 anys realitza obres sobre suport ceràmic amb caràcter utilitari. S’inspira en els colors i en les formes de la natura, el gravat i el dibuix, creant una relació entre la bellesa i la utilitat de les seves creacions. Totes les seves peces són úniques, fetes a mà i d’una en una. Chevillotte elabora les seves creacions a partir de diferents materials, entre ells la ceràmica, i presenta obres que tenen com a tret característic principal una estreta relació amb el sentit de la vida, mostrant allò que és fugitiu, passatger i fràgil. Ha exposat a París, a d’altres localitats de França i a nombrosos punts de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia