Arts escèniques

arts escèniques

El Teatre-Museu Dalí celebra el 50è aniversari amb un programa d’arts escèniques durant el ‘Dalí de Nit’

‘Sincronies’, coproduït amb Bitò Produccions, consistirà en un seguit d’actuacions simultànies sense previ avís, a diferents espais del museu figuerenc

La Fundació Gala-Salvador Dalí i Bitò Produccions han presentat avui Sincronies, un programa d’arts escèniques que complementarà aquest estiu les visites nocturnes al Teatre-Museu Dalí, Dalí de Nit (1 a 25 d’agost) per començar a celebrar els 50 anys del museu figuerenc, un dels més visitats de Catalunya, que es va inaugurar el 27 de setembre del 1974. Concretament, el programa Sincronies, que consistirà en un seguit d’actuacions simultànies sense previ avís –amb el mateix concepte que Dalí va imaginar per al seu museu, un lloc on “cada setmana hi haurà coses noves i desconcertants”–, a diferents espais del museu, s’hi podrà veure les nits dels dies 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20 i 21 d’agost.

Acompanyat pel director general de la Fundació Dalí, Fèlix Roca, i la directora dels Museus Dalí, Montse Aguer, el director de Bitò, Salvador Sunyer, ha explicat el programa Sincronies, en què participaran 12 artistes de diverses disciplines en 3 blocs, cada bloc en una setmana diferent: els dies 5, 6 i 7 d’agost tindrà lloc l’actuació musical de Leos Quartet que interpretarà peces de J. S. Bach. Els dies 12, 13 i 14 d’agost correspondrà a les actrius i actors Mercè Pons, Santi Ricart, Albert Prat i Daniela Brown recitar textos de Federico García Lorca i Josep Pla sobre Salvador Dalí i el Teatre-Museu escollits per a l’ocasió i, finalment, els dies 19, 20 i 21 d’agost els membres d’Hotel Col·lectiu Escènic, dirigits per Lorena Nogal, faran una proposta de dansa contemporània. Les actuacions tindran lloc entre les 10 i les 12 de la nit en diferents espais del Teatre-Museu Dalí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia