Música

Crònica

La màgia de Guillem Gisbert, a Cap Roig

Diumenge a la nit, competint en franja horària amb la final de l’Eurocopa, a l’escenari de Cap Roig Guillem Gisbert va enamorar el seu públic amb una actuació plena de força i talent. El barceloní hi va presentar el seu nou projecte en solitari, en un lloc màgic de la Costa Brava que ja havia visitat en diverses ocasions com a vocalista de Manel, l’última el 2021. Amb uns espectadors emocionats i expectants des del primer acord fins a l’últim, Gisbert va oferir un espectacle captivador, amb una posada en escena senzilla i elegant.

A les 22.17, les llums es van apagar, ell va sortir sol a l’escenari, va tocar la primera nota amb el piano i el concert va començar. L’ambient era càlid i acollidor, hi havia gent de totes les edats, alguns amb vestits i camises i d’altres amb texans i samarretes, però tots atents a les evolucions de Gisbert. El primer compàs va sonar i Tots a casa xiulen, una adaptació d’Anyone can whistle de Stephen Sondheim, va ser l’encarregada d’obrir el concert.

Gisbert va portar a Cap Roig tot el repertori del seu primer disc, Balla la masurca! , i va ballar a la seva manera quan va interpretar la cançó que li dóna títol. Altres temes com ara Un home realitzat i Waltzing Matilda van fer que el públic seguís el ritme de les cançons i fins i tot alguns fans es van aixecar per cantar-les a ple pulmó. L’escenari, decorat amb un fons blanc sobre el qual es creava un joc de llums sincronitzat amb la música, envoltava el cantant i l la seva banda: la bateria i percussionista Glòria Maurel, el baixista i teclista Arnau Grabolosa i el guitarrista Jordi Casadesús són músics tan virtuosos com enèrgics i van crear moments memorables.

Gisbert no va parar de donar les gràcies al públic innumerables vegades i va emfatitzar la il·lusió que li feia tocar de nou a Cap Roig. Els espectadors, la majoria seguidors entusiastes, donaven cops de peus aplaudint el cantant, que va tancar el seu concert d’una hora i quinze minuts a baix de l’escenari, envoltat de tota la seva gent, cantant Estudiantina, sobre els seus anys d’estudiant de periodisme. Les ovacions dels espectadors van finalitzar una magnífica nit d’estiu, amb la màgia de Guillem Gisbert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia