Música

Torna el Nomad Festival al castell de Calonge

El castell de Calonge acollirà del divendres 19 al diumenge 28 de juliol el Nomad Festival, una experiència d’oci i cultura en un gran espai per a concerts de música en viu, gastronomia, market de dissenyadors independents i petites marques que generen riquesa al territori, i activitats per als més menuts. Després de les dues primeres edicions a Calonge, l’esdeveniment repeteix en aquesta tercera entrega amb una “clara aposta per valors de sostenibilitat, proximitat i originalitat”.

El Nomad Festival obrirà les portes cada dia de les 6 de la tarda a la 1h00, i inclourà concerts, així com espectacles familiars, animacions itinerants, conta contes, diversos tallers, xerrades i una zona de jocs oberta tots els dies per als més petits. Els visitants també hi trobaran una acurada selecció de les millors foodtrucks de tot Catalunya a més d’altres espais gastronòmics i un espai market amb presència de marques de proximitat. A més, podran gaudir de la programació en diversos indrets de l’entorn del castell de Calonge, fins i tot en alguns espais menys habituals, com la terrassa de dalt del castell.L’entrada general al Nomad Festival és gratuïta, si bé algunes activitats són de pagament.

Música en directe

Els concerts seran un dels pilars del Nomad Festival. Durant els deu dies hi haurà actuacions en viu amb concerts de 2 A la carta, Alma de Pop, Blackiss, Querencia Animal, Xibarri, tribut a Bob Marley, bingo musical, Trambolicoss, Mala Vida, Verbena’m, Dantuvi, The Ringos, Karenoke, Marco Deíta, Reclam, Didacellist, Ninety’s, Litus i tribut a Mecano, entre altres.

Petits creadors

L’espai market jugarà un paper molt important, amb prop d’una vintena de marques independents escollides acuradament per l’equip creatiu de Nomad per recolzar la producció sostenible, original i de proximitat. Entre d’altres, es podran trobar productes de cosmètica natural, joieria d’autor, moda o complements.

El Nomad Festival oferirà un lloc destacat a l’entreteniment de tota la família. Amb una atractiva zona infantil, no hi faltaran diversos espectacles i formats per als més petits. Alguns seran fixes cada dia, com el poblat en construcció, la gimcana i l’escape room. A més, hi haurà una variada agenda amb diferents espectacles familiars que aniran passant pel festival: titelles, contes musicals, animació, màgia, clown...

Oferta gastronòmica

La gastronomia tornarà a ser una protagonista ineludible, apostant per una oferta apta per a tots els públics i atenta a les noves tendències amb més d’una quinzena d’establiments diversos. Els menús dels foodtrucks reuniran especialitats i cuines del món, plats per a vegans i vegetarians, carns ecològiques i aliments Km0 i aptes per a persones amb intoleràncies alimentàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.