Música

MÚSICA

La P.A.W.N. Gang llança el single ‘L.A CLiKA’, a l’estil de Los Angeles

El grup barceloní torna al ‘trap’ implacable dels seus inicis amb el nou senzill i videoclip estrenats avui

La P.A.W.N. Gang estrena avui la seva nova cançó L.A CLiKA, amb el videoclip promocional corresponent. La P.A.W.N. –acrònim de Pretty Ass White Niggas–, una formació pionera de l’estil urbà a Catalunya que van ser font d’inspiració per a tota una generació d’artistes joves, recupera en aquest nou tema el trap implacable dels seus inicis. El sextet gracienc va néixer el 2011. El 2022 van celebrar els deu anys de trajectòria marcant un punt d’inflexió en la seva carrera amb RESPAWN.

L.A CLiKA, un tema amb un beat a l’estil de Los Angeles i unes bases instrumentals fosques, parla de tenir-ho tot. Aquest any, P.A.W.N. Gang ha començat una nova etapa amb cançons com ara CHiKAGO , PENTHAUS i KE FARiA .

I recentment, Hacha Dastral, membre de la banda, va presentar CURVAS DA LA BiDA , un tema que simbolitza el seu renaixement després d’un procés de tres anys de desintoxicació. Aquesta cançó és una profunda reflexió, a partir de vivències i vísceres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.