Música

música

Sidonie, Lau Noah i Balkan Paradise Orchestra actuaran al Central Park de Nova York

El festival SummerStage de Nova York i l’Institut Ramon Llull presenten, el 28 de juliol, una nova edició del Catalan Sounds on Tour

El grup barceloní Sidonie, la cantant i multiinstrumentista reusenca Lau Noah i la banda de vent i percussió Balkan Paradise Orchestra actuaran a l’escenari Rumsey Playfield del Central Park el diumenge 28 de juliol, en el marc de la cinquena edició del Catalan Sounds on Tour al festival SummerStage de Nova York. El festival novaiorquès, que cada estiu programa prop de noranta actuacions a Central Park i a cinc parcs més de la ciutat, coorganitza aquesta mostra de la música catalana amb l’Institut Ramon Llull. També formarà part del programa DJ Turmix, català resident a Nova York que punxarà ritmes disco, house i underground des de l’obertura de portes, a les 5 de la tarda.

Els concerts de Catalan Sounds on Tour començaran a les 6 de la tarda i acabaran a les 10 de la nit, i són d’entrada lliure. La primera actuació serà la de Lau Noah, que comptarà amb convidats sorpresa de la ciutat de Nova York, on ella viu des de fa anys. A continuació pujaran a l’escenari les components de la Balkan Paradise Orchestra, que presentaran el seu últim disc, Nèctar. Tancarà la nit Sidonie, que l’any passat va celebrar 25 anys de trajectòria i va publicar el disc Marc, Axel y Jes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia