Música

música

Gavaldà i Chaves, Xoel López, Marala i Magalí Sare actuaran a l’Altaveu

El festival de Sant Boi de Llobregat celebrarà la seva 35a edició del 13 al 15 de setembre

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves, Magalí Sare, Xoel López, Tarquim & Los Metales Preciosos, Marala, BTZ, Shoda Monkas, Mar Pujol, Núria Graham i la cantant i compositora irlandesa Aoife Nessa Frances, Mohama Saz, Carla i Los Estanques actuaran, la majoria presentant nou disc o espectacle, a la 35a edició del Festival Altaveu, de Sant Boi de Llobregat, que tindrà lloc el cap de setmana del 13 al 15 de setembre. El festival, amb la direcció artística de Víctor Partido, “celebra l’essència de la música” i situa els seus interessos artístics “més enllà de les tendències comercials”. De fet, el veterà festival de Sant Boi es defineix com “un refugi per a l’expressió i la diversitat musical”, i es marca sis objectius prioritaris: “Garantir l’accés a la cultura; potenciar la diversitat musical; desenvolupar un consum sostenible; ser un espai de promoció i descoberta; donar suport a la creativitat, i potenciar la cohesió social i la comunitat cultural”.

Els concerts, que tindran lloc a la plaça de l’Ajuntament, el Teatre de Cal Ninyo i Can Massallera, es complementen amb diverses activitats com ara l’acte de lliurament dels Premis Altaveu, el 12 de setembre a Can Massallera; el concurs d’artistes i bandes joves i emergents Altaveu Frontera, els dies 13 i 14; la Fira del Disc i el Llibre Musical, durant els dies del festival , a la Rambla Rafael Casanova, i altres activitats paral·leles com ara exposicions, les Converses Altaveu, projeccions de cinema, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia