Còmic

Manga Barcelona

Naoki Urasawa, invitat d’honor al Manga Barcelona en la 30a edició

“Fa trenta edicions que es va estrenar el Saló del Manga de Barcelona, ara Manga Barcelona, i en aquell moment semblava que l’aposta, dirigida a joves aficionats (otakus) era incerta, però trenta anys després aquell repte s’ha mostrat encertat i ha incorporat noves generacions i gent de tota mena a l’afició pel còmic japonès”, va dir ahir la directora de l’esdeveniment, Meritxell Puig, en l’avançament del programa de Manga Barcelona, que tindrà lloc del 5 al 8 de desembre al recinte Gran Via de Fira de Barccelona (entrades al web de Ficomic a partir de finals de juliol).

Un dels plats forts del saló serà la presència de tot un número 1 del còmic japonès: Naoki Urasawa (Tòquio, 1960), autor, entre altres sèries d’èxit massiu, de Yawara, Monster, Happy! i 20th Century Boys. Urasawa serà l’autor del cartell, que encara no té enllestit. A més, hi seran presents les autores Kamone Shirahama i Yuka Fujikawa i els autors Agasawa Kocha, Hiroshi Nagahama i Shinichi Ishizuka, entre altres. No hi faltarà el més destacat autor català de manga: Juan Albarrán, resident al Japó, on és tota una celebritat gràcies a la sèrie Matagi Gunner.

Una de les novetats d’aquest saló serà la presencia de la mascota de Manga Barcelona, dissenyada per Carles Dalmau i que es diu Onachan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia