Cinema

cinema

L’Atlàntida Mallorca Film Fest arrenca avui amb joies inèdites

L’Atlàntida Mallorca Film Fest 2024 enceta avui la 14a edició. Físicament se celebra a Palma fins al 28 de juliol i de la mà de la plataforma Filmin també s’ha programat una extensa selecció de títols inèdits a l’Estat.

A prop de 100 pel·lícules integren la programació, on destaquen les estrenes de Sasquatch Sunset, el fenòmen Bigfoot dels germans Zellner, i The Visitor, la nova provocació de Bruce LaBruce. Atom Egoyan, un dels directors canadencs més importants, nominat a dos Oscar i guanyador de 6 premis als Festivals de Canes, Berlín i Venècia, també hi serà present amb Seven veils, on Amanda Seyfried interpreta una jove directora que rep l’encàrrec de remuntar una producció de Salomé després de la mort del seu venerat creador.

Aquest any, el festival compta amb una nodrida secció oficial estatal amb les obres de d’ Eduardo Casanova, que presenta el seu nou documental Al Margen, sobre un home que es va cremar al bonze a Madrid; o cares recognoscibles com la d’Eva Llorach a Un lugar común, una comèdia dramàtica on la veurem perdre el seu treball per a acabar trobant una nova versió de si mateixa.

També hi ha una gran presència de cinema documental, amb títols com Diosa, Territory, Saturno o La revolución de las musas, entre altres.

Steve McQueen, Radu Jude, Joao Canijo i Michel Houellebecq, son algunes de les estrelles de l’edició online de l’AMFF que, per a més informació cal consultar el web: www.atlantidafilmfest.com/cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia