Cultura

Miqui Puig celebra demà en concert vint anys de professió

El músic Miqui Puig, exlíder de Los Sencillos, ha fet vint anys sobre els escenaris i els celebrarà demà divendres amb un concert a l'Auditori de Barcelona.

Inclòs en la programació de la Temporada Mas i Mas a l'Auditori, per al concert, que s'ha presentat avui, Puig estarà acompanyat per la seva banda de directe, El Conjunto Eléctrico, i per una sèrie de convidats.

Intèrpret, discjòquei i comentarista musical, Puig va gravar amb El Conjunto Eléctrico el seu últim disc, Miope, un compacte i DVD registrat en directe en el qual repassa els seus vint anys de trajectòria.

Puig i El Conjunto Eléctrico interpretaran demà temes com Nada Nuevo, Casualidades, Mi Amor Miope, Amigos y Conocidos, La Puta Canción De Amor En La Que El Chico Gana, Alta y Delgada, Totalmente A Favor, Segundo Premio -versió de Los Planetas-, Drama, Londres, Viva Acid House i Todo Va Bien, entre d'altres.

Polifacètic, des que es va donar a conèixer al capdavant de Los Sencillos a final dels vuitanta, Miqui Puig ha desenvolupat també una llarga carrera de discjòquei, tertulià i showman televisiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.