Arts escèniques

Can Falguera tanca amb màgia les actuacions a l’aire lliure

La Masia Can Falguera de Palau-solità i Plegamans, que des de la tardor del 2022 és la seu del Museu Internacional dels Titelles de Catalunya (MIT), tanca demà al vespre el seu cicle d’actuacions de teatre i música a l’aire lliure Sota l’encís de la lluna . A partir de les deu del vespre hi ha programada una sessió de màgia i ombres de Brando & Silvana. Els dos divendres anteriors es van programar el concert de Bertran Swing Band i el Magicàrium de Teia Moner. Amb capacitat fins a 150 localitats, les actuacions han de permetre apropar el públic a l’equipament.

El museu, dirigit per la creadora Teia Moner, s’ubica a la Masia de Can Falguera. És un edifici històric amb elements medievals, gòtics, modernistes i noucentistes. Està inclòs en el catàleg de béns a protegir del patrimoni cultural català. És bé d’interès local. També a la Sala Noble hi ha l’escut del llinatge Falguera, que és bé d’interès nacional. A les sales d’exposició hi ha una notable col·lecció de titelles del món que inclou peces del segle XIX al XXI. Històries del patrimoni mundial d’un temps passat i present.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.