Música

música

Rufus Wainwright amb la GIO Symphonia i Pau Vallvé actuaran a l’Auditori de Girona

El cantautor canadenc oferirà un concert únic amb l’orquestra gironina el 16 de maig

L’Auditori de Girona presenta dues noves incorporacions per a la nova temporada 2024-2025. Per una banda, hi ha el primer concert de la gira 2025 del músic barceloní Pau Vallvé, que presentarà el seu nou disc –previst per a l’octubre vinent– a la Sala Montsalvatge el 25 de gener. Per l’altra, el cantautor canadenc Rufus Wainwright actuarà a la mateixa sala el 16 de maig acompanyat de la GIO Symphonia. Les entrades ja estan a la venda al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org .

Rufus Wainwright torna a l’Auditori de Girona, on ja va actuar el 2016 i l’abril del 2023, en aquesta ocasió per oferir un concert únic amb l’acompanyament orquestral de la GIO Symphonia. Junts interpretaran un repertori format per l’ampli ventall d’influències i interessos musicals de l’artista, que inclou estàndards americans i cançons pròpies, a més d’Excursion a Venise, escrita per la seva mare, Kate McGarrigle, i la seva tia Anna McGarrigle. Són uns arranjaments escrits per a una formació orquestral de 23 músics que es van interpretar per última vegada en directe l’any 2023, quan Rufus Wainwright va realitzar una gira amb The Amsterdam Sinfonietta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia