Música

música

Lluc estrena ‘2002’ un tema que ‘sampleja’ la cançó ‘Per cada u’ de Mar Pujol

El nou senzill formarà part de l’àlbum ‘Vam néixer per fer això’, que s’estrenarà al setembre

El cantant Lluc treu avui un nou single titulat 2002, com a segon avançament de l’àlbum Vam néixer per fer això, que es presentarà el setembre vinent. 2002 és un tema que sampleja la cançó Per cada u de Mar Pujol, una composició folk que Lluc ha readaptat seguint la seva essència i l’ha traslladat a una energia totalment diferent. El cantant de Santa Maria de Palau Tordera presentarà en directe Vam néixer per fer això, el 18 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic, i el 13 de febrer de l’any vinent a La Nau de Barcelona.

El primer senzill del disc és Kilimanjaro , un tema estrenat el passat 7 de juny que incorpora sons afros i que està produït per Galgo Lento i jamzz, amb la veu convidada de l’artista Maig.

Lluc és un artista “amb marca pròpia” que barreja el món urbà amb l’indie pop. Va debutar l’any 2022 amb l’àlbum Benvolguda nostàlgia , i un any després va estrenar el seu segon disc, Peixcru’s shisha lounge que el va fer consolidar dins l’escena musical amb èxits com i <3 paris o q fas avui?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.