cultura

Xàbia acull per primera vegada activitats al voltant del Ramadà

A la Casa de Cultura es projectaran dues pel·lícules els dies 9 i 10 de setembre.

Xàbia acull aquest any per primera vegada, part dels actes organitzats per Casa Mediterrani i Casa Àrab, presentats sota el títol de «Nits de Ramadà». Un esdeveniment farcit d'activitats que pretén familiaritzar el públic valencià amb alguns aspectes menys coneguts del Ramadà i de les cultures dels països àrabs i musulmans, mostrant la diversitat existent i aproximant cultures dispars i properes cada vegada més relacionades entre si i amb una gran presència al País Valencià.

D'aquesta manera, el dijous 9 de setembre a les 20 hores tindrà lloc al Saló d'Actes de la Casa de Cultura la projecció de la pel·lícula El llarg viatge (El Marroc i França, 2004), del director Ismael Ferroukhi.

En segon lloc, entre les activitats destinades al públic infantil i juvenil en Nits de Ramadà, s'inclou la projecció, divendres dia 10 de setembre a les 18 hores a la mateixa Casa de Cultura de Xàbia, de la pel·lícula d'animació «Azur i Asmar» (Espanya, França i Itàlia, 2006), de Michel Ocelot, una fàbula sobre la tolerància.

L'Ajuntament de Xàbia forma part del consorci públic Casa Mediterrani al costat del Ministeri d'Afers Estrangers i de Cooperació, la Generalitat Valencià i els Consistoris d'Alacant i Benidorm.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.