Música

música

Valtònyc anuncia la seva retirada de la música: “Ja no sé què he d’explicar amb el rap”

El cantant es va acomiadar ahir dels escenaris al festival El Tingladu de Vilanova i la Geltrú

El cantant Josep Miquel Arenas, Valtònyc, ha anunciat la seva retirada del món de la música. El raper mallorquí es va acomiadar dels escenaris dissabte a la nit al festival El Tingladu de Vilanova i la Geltrú, en agraïment per mantenir-lo en cartell i pagar-li el caixet solidari durant els seus sis anys d’exili a Bèlgica, segons ha explicat l’ACN.

“Aquest és el darrer concert de la meva carrera”, va anunciar Valtònyc als assistents. “Tinc una bona feia, ja no sé què he d’explicar amb el rap. Quan feia rap tenia 18 anys i una feina de merda en una fruiteria i estava enfadat amb el món. Tenia ràbia, però ara em fa vergonya sortir a l’escenari i interpretar un personatge”, ha comentat Josep Miquel Arenas en declaracions a TV3.

Valtònyc ha detallat que continuarà la seva professió de programador informàtic a Brussel·les i ha lamentat que amb l’aparició de les xarxes socials ja no té gaire sentit la cançó protesta. “Crec que la gent està una mica saturada i la cançó protesta ja no és tan ben rebuda perquè, avui dia, tu vas a un concert i no tens ganes d’escoltar el que has estat consumint les 24 hores a les xarxes socials”, ha apuntat Arenas, que ha llançat un últim missatge reivindicant la unitat de l’1-O i reiterant que Catalunya mereix “la llibertat de la seva llengua, de la seva cultura i de poder decidir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.