Música

Sílvia Pérez Cruz encetarà el F’Estiu de Calonge i Sant Antoni el dia 5

Queda una setmana per l’inici del F’estiu, el festival de música de Calonge i Sant Antoni. Del 5 al 17 d’agost el castell de calonge acollirà el F’Estiu, que arriba a la quarta edició plenament consolidat com un festival d’estiu de proximitat. Aquest esdeveniment té com a màxim objectiu projectar la música popular amb intèrprets de casa nostra i promoure nous espectacles de manera preferent, sempre a uns preus assequibles.

Inaugura el certamen l’artista empordanesa més internacional de l’actualitat, Sílvia Pérez Cruz, que ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides per al seu concert del 5 d’agost. Completen la programació The Gramophone Allstars Big Band, el 9 d’agost, Telva Rojas amb la Selva Big Band Latin Orquestra, el 10 d’agost, Guillem Roma, el 15 d’agost, les cobles La Principal del Llobregat i Ciutat de Girona, el 16 d’agost, i la GIO Symphonia amb Mariola Membrives interpretant “El amor brujo”, el 17 d’agost. Les entrades es poden adquirir a reserves.calongeisantantoni.cat. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb el suport de la Diputació de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.