Art

art

Quim Corominas i Montserrat Costa exposen a Calonge

El castell de Calonge allotjarà durant tot l’agost una doble exposició de Montserrat Costa (Barcelona, 1943; viu a Girona des del 1966) i Quim Corominas (Sarrià de Ter, 1951), referents de l’escena artística gironina. La inauguració serà avui (20 h).

Corominas proposa a Re-(visió) un viatge d’anada i tornada a projectes gestats en diferents moments als quals ha dotat d’una nova pàtina. L’artista exhibeix la seva versatilitat en les tècniques, tot abraçant així en la tria per al castell de Calonge collages de paper, pintures de formats de tota mena i llibres d’artista. Corominas ha transformat en material artístic des de la seva experiència durant la pandèmia fins a exercicis que va concebre per als seus antics alumnes de l’Escola Municipal d’Art de Girona.

Costa presentarà Moments i obres, una altra mirada al passat amb ulls del present. La seva exposició aplega una selecció de pintures expressionistes abstractes dels anys vuitanta, arran del viatge que va fer a Nova York el 1980, en el decurs del qual va descobrir el treball dels exponents d’aquest moviment. Costa es va amarar dels seus gests frescs i alliberats per reelaborar aquella abstracció amb la seva pròpia personalitat. A Moments i obres també oferirà un tast de peces dels anys noranta i un recull del que ha produït els darrers deu anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia