Música

Música

‘Fruit del deliri’ d’Oques Grasses supera a Spotify els 30 milions de reproduccions

El grup osonenc ha anunciat que aquest divendres publicarà una versió en vinil transparent del seu sisè àlbum

Oques Grasses ha superat els 30 milions de reproduccions a Spotify amb el seu sisè àlbum, Fruit del deliri (Halley Records), publicat el 12 d’abril. Demà divendres, el grup osonenc llançarà una versió en vinil transparent del disc. Fruit del deliri combina sonoritats urbanes i electròniques amb cançons com Córrer pels camps, Molta tralla o el tema més conegut de disc, Sort de tu .

La banda de Roda de Ter, formada el 2010, va deixar empremta en el panorama català amb èxits com ara In the night i Torno a ser jo del disc Fans del sol o La gent que estimo i Elefants de l’àlbum A tope amb la vida . Actualment, té més de 784.000 oients mensuals a la plataforma Spotify.

El grup estarà diumenge vinent a Roses, dins del festival Sons del Món, i les entrades ja estan exhaurides. El 24 d’agost actuarà a Felanitx, en el Tribunit Fest Mallorca. Les entrades es poden comprar aquí . El 7 de setembre, el grup osonenc oferirà un concert al Reus Music Festival , i el 20 de setembre protagonitzarà un concert gratuït i previsiblement multitudinari a la platja del Bogatell, de Barcelona, dins les Festes de la Mercè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia