Música

música

David Bisbal inaugura avui la 17a edició del Sons del Món de Roses

El festival, que se celebra a la Ciutadella fins l’11 d’agost, comença amb el 80% de les entrades venudes

Sons del Món posa en marxa avui la seva 17a edició amb l’actuació de David Bisbal. El festival, que tindrà lloc a la Ciutadella de Roses fins a l’11 d’agost, ha venut més de 22.000 entrades, el 80% del total, i ja s’han exhaurit les entrades per als concerts d’Oques Grasses i Sergio Dalma.

Per l’escenari de Sons del Món hi passaran artistes locals, nacionals i internacionals com ara la nord-americana Anastacia. Avui, David Bisbal serà el protagonista del festival, on oferirà el seu únic concert d’aquest estiu a Catalunya. Demà, divendres 2 d’agost, hi actuarà el grup mallorquí Antònia Font. El dissabte ho farà Sergio Dalma i el diumenge, Oques Grasses amb Maria Hein com a telonera. Ja no queden entrades per a aquests dos últims concerts.

Dimecres vinent actuarà a la Ciutadella de Roses l’artista gallega Luz Casal i els següents dies es comptarà amb la presència de la nord-americana Anastacia (8 d’agost), el grup argentí God Save The Queen (9 d’agost), que oferirà el seu tercer concert al festival, i Joan Dausà juntament amb Anaïs Vila (10 d’agost). Per acabar, el diumenge 11 d’agost The Tyets i Ariox posaran fi a la 17a edició del Sons del Món.

Abans d’obrir les portes del festival va tenir lloc la prèvia amb la programació dels Cellers. Els encarregats de dur-la a terme van ser La Ludwig Band i Renaldo & Clara al Celler Empordàlia, Maria del Mar Bonet al Celler Vinyes dels Aspres i Albert Pla al Celler Martín Faixó. Per motius meteorològics, el concert de la Clara Peya al Celler de la Vinya s’ha ajornat per al pròxim 13 d’agost. Per altra banda, Sons del Món comptarà amb el Village , un espai amb una programació molt singular. Es combinarà humor i música, amb un monòleg de José Corbacho i concerts d’Alfred Garcia, Tomeu Penya, White Shadow, Madamme Mustash, Delpuerto, Genna, Ariadna Vieyra, Bita, així com també sessions de Juligan Dj, VeMo Dj’s, Dj Sergi Sánchez, Dj Alegre, Ona Giner Dj i Radio Cassette Night.

El festival oferirà un espai gastronòmic amb menjar de quilòmetre 0, vuit food trucks i un pop-up store de l’hamburgueseria Deleito. Abans de cada concert hi haurà tasts professionals de cellers de la DO Empordà. Les entrades es poden comprar al web oficial del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia