Música

MÚSICA

Julieta inaugura el Santvi Fest a Sant Vicenç de Montalt

La primera edició del festival continuarà fins diumenge al parc dels Germans Gabrielistes amb activitats per a tota la família

El nou festival a Sant Vicenç de Montalt, Santvi Fest va començar aquest dijous a la tarda amb l’actuació de la cantant Julieta. La barcelonina va cantar èxits com No m’estima+, amb la veu enregistrada de Mushkaa o la cançó que té juntament amb Oques Grasses, Com el dia i la nit. Malgrat la calor, l’esdeveniment va atraure nombrosos fans de la cantant des de les cinc dce la tarde a l’espai del parc dels Germans Gabrielistes.

El festival continuarà tot el cap de setmana. Aquest divendres serà la nit de la Millennial Party amb l’actuació dels Amics de les Arts i Mon Dj. Dissabte, la nit Estudi 54 amb Rafa Sánchez de la Unión i Dj Raúl Orellana. I per tancar la primera edició del festival, diumenge Coldday, una banda tribut a Coldplay i Dj Robert de Palma actuaran a la nit Best of the 90s. De moment ja han venut el 60% del total de les entrades.

Santvi Fest és un espai que ofereix una experiència única al Maresme amb activitats complementàries com ara, espectacles de màgia, food trucks i música en directe.

“Santvi Fest no és com els festivals d’esplanades molt grans, que potser estan molt ben decorats, però també molt massificats, nosaltres pretenem que sigui un espai per a unes 1.800 persones i sense aspiració de créixer”, destaca Judit Llimós, directora artística.

El cost d’entrada als concerts és de 20 euros, mentre que l’accés al village on es concentra una oferta àmplia de food trucks, un mercat de productes i l’accés a la sessió del Dj de cada nit, és de 5 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia