Música

música

Multitudinari inici del Mediterranea Festival de Roses, que espera Anuel AA de matinada

Unes 20.000 persones estan concentrades en el recinte situat a la carretera de l’Estació de Vilajuïga, amb quatre escenaris i mig centenars d’artistes de música electrònica i urbana

Aquesta tarda, encara amb llum de dia, s’ha posat en marxa la 8a edició del Mediterranea Festival de Roses, organitzat per Midnight Group en una enorme esplanada situada a la carretera de l’Estació de Vilajuïga, amb una previsió al voltant dels 20.000 espectadors. El festival, dedicat sobretot a la música electrònica i les noves sonoritats urbanes, té quatre escenaris diferents, on està previst que hi actuïn mig centenar de cantants, discjòqueis i productors. La gran estrella del festival és el cantant porto-riqueny Anuel AA, que s’espera que actuï a l’escenari principal, el Vibra Stage, sobre les 4 de la matinada. En total, seran 14 hores de música, fins ben entrada la matinada. A l’escenari Makina Legends, ja hi ha actuat Buenri i més tard ho farà el seu vell amic Pastis. Aquí es poden consultar els horaris de les actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia