Música

MÚSICA

Sílvia Pérez Cruz obre el 4t F’estiu amb el ple més gran de la història del festival

La palafrugellenca va inaugurar ahir el festival, que té lloc al castell de Calonge fins al dissabte 17 d’agost

La 4a edició del F’estiu va obrir ahir les seves portes amb el concert de la cantant palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz, que va presentar l’àlbum Toda la vida, un día en un llarg concert al castell de Calonge. Pérez Cruz hi va reunir prop de 900 persones, la xifra d’assistència més elevada registrada mai pel festival. Les entrades s’havien exhaurir feia tres setmanes.

El concert multitudinari que va oferir Sílvia Pérez Cruz a l’escenari dels jardins del castell va durar més de dues hores i en ell es va poder escoltar bona part del seu últim àlbum Toda la vida, un día , publicat el 2023, i així com també alguns dels seus temes més coneguts com ara Mañana o Vestida de nit, que van tancar el repertori. La cantant va estar acompanyada a sobre de l’escenari pel trio de corda format per Carlos Montfort, Marta Roma i Bori Albero. També va comptar amb la col·laboració d’un cor integrat per amistats d’infància i joventut.

Després d’aquest primer concert celebrat a l’escenari dels jardins del castell de Calonge, la resta d’actuacions del festival es faran al pati d’armes del mateix castell.

Divendres vinent, 9 d’agost, hi actuarà The Gramophone Allstars Big Band, que fusiona la música jamaicana dels anys seixanta amb el soul o el jazz. El dissabte 10 hi arribarà la música llatina de la cubana Telva Rojas i la Selva Big Band Latin Orquestra. El dijous 15 arribarà al F’estiu el músic manlleuenc Guillem Roma, i les cobles La Principal del Llobregat i Ciutat de Girona ho faran el divendres 16 d’agost. Per acomiadar aquesta 4a edició, la GIO Symphonia presentarà un programa que s’aproxima al folklore a través de Lorca i El amor brujo.

El F’estiu és una iniciativa de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb el suport de la Diputació de Girona. Les entrades per assistir als concerts es poden adquirir aquí .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia