Música

Música

El ‘Trifàsic’ d’Arnau Tordera i la Cobla Sant Jordi inaugura Amb So de Cobla

La 8a edició del festival palamosí continua fins diumenge amb diverses propostes innovadores al voltant de la cobla

El festival Amb So de Cobla va portar ahir a la nit centenars de persones a la plaça Josep Sarquella de Palamós per donar el tret de sortida a la seva vuitena edició amb l’espectacle Trifàsic. Trifàsic va reunir a l’escenari el guitarrista i cantant d’Obeses, Arnau Tordera, el percussionista Joan Torras i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, dirigida per Xavier Pagès-Corella.

Trifàsic està dividit en tres blocs. En el primer, Arnau Tordera va interpretar tres peces acompanyat de la Cobla Sant Jordi. En el segon bloc, es va interpretar l’obra Concert Trifàsic, que dona nom a l’espectacle i està dividida en tres moviments que, en conjunt, van durar vint minuts aproximadament. A la tercera i última part es van interpretar tres sardanes amb arranjaments per a guitarra elèctrica, a càrrec de Tordera i la cobla. El títol Trifàsic neix de la complicitat entre l’electricitat de la guitarra, els tres blocs de l’espectacle, les tres cançons de l’Arnau Tordera, els tres moviments de l’obra i les tres sardanes obligades.

Aquesta nit el festival continua a L’Arbreda, amb les cobles La Principal de la Bisbal i Els Montgrins (22 h, 18 euros), dins del 24è Concert de sardanes de la Costa Brava, en memòria de Ricard Viladesau.

Demà, Els Ministrils del Raval actuaran al parc dels Països Catalans a les 19 h i Les Anxovetes i la Cobla Marinada ho faran a les 22 h a la plaça Josep Sarquella.

El festival continuarà el divendres amb la Cobla Bisbal Jove, al parc dels Països Catalans a les 19 h, i a la plaça Josep Sarquella, a les 22 h, s’hi podrà escoltar la Cobla Maricel amb el violoncel·lista Pere Puertas, que portaran El so de la pau.

I per tancar la 8a edició del festival , el dissabte hi haurà dos espectacles més, el de la cobla ASdC amb Elena Martinell, a les 19 h al parc dels Països Catalans, i Playmodes & Catalan Folk Messengers, a les 22 h a la plaça de la Capella del Carme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia