Altres

cultura popular

La 12a FiraFan reunirà diumenge a Platja d’Aro 59 parades del millor col·leccionisme ‘freak’

Tindrà lloc äl Palau d’Esports i Congressos del 10 del matí a 8 del vespre, amb entrada gratuïta, i inclourà també tallers, jocs de taula, consoles i altres activitats lúdiques

“La gran festa de la cultura popular i freak de la Costa Brava”, així es presenta en societat la FiraFan, la gran fira de col·leccionisme freak que organitza l’associació Arocinema –amb el suport de l’Ajuntament– i que celebrarà la seva dotzena edició el proper diumenge 11 d’agost, de 10 del matí a 8 del vespre, a la pista i el pis superior del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Aquest any, s’hi podrà trobar una zona d’artist alley amb 10 artistes, una zona handmade amb també 10 participants i una zona comercial que inclourà 39 parades amb tot tipus de productes. En total seran 59 parades i més de 250 metres lineals que fan que “la FiraFan es converteixi en la fira amb més presència d’estands professionals de la Costa Brava”, com remarques els organitzadors.

Durant tot el dia també s’hi podran fer tallers de diverses manualitats (pintura, plastilina o hama), jocs de taula i consoles retro, i com a novetat hi haurà una zona de màquines recreatives clàssiques i un pinball. També es repetiran les xerrades d’autors, amb la presència ja confirmada de Pep Prieto que presentarà el seu llibre Tot Marvel. L’entrada serà gratuïta el dia de la fira, però es pot fer una reserva prèvia comprant una xapa per 2 euros  o una figura exclusiva i limitada a 50 unitats per 18 euros per col·laborar amb l’entitat al web www.arocinema.com .

FiraFan és una fira de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i les sèries de televisió i d’animació; el còmic, la literatura fantàstica i de ciència ficció; la música i els videojocs, i tot el marxandatge relacionat que envolta aquests mons: joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions o objectes de culte i disseny.

Akira Toriyama

En aquesta edició, FiraFan ha volgut fer un homenatge al desaparegut Akira Toriyama: el pòster està inspirat en Arale i a la fira s’hi podran trobar diferents sorpreses en forma de photocalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia