Còmic

CULTURA

Tercer mural d’homenatge a Tintín a Sabadell

Sabadell tindrà un tercer mural d’homenatge a Tintín que s’ubicarà al carrer de Marià Fortuny, a tocar de la plaça de Ricard Simó i serà obra de David Torras, JOKE, amb la col·laboració de l’Associació Tintinaire de Sabadell. El mural, que es pintarà aquests dies, compta amb el suport de l’Ajuntament a través del Visit Sabadell. El mural s’afegirà als altres dos de Tintín, ubicats a la façana de Cafès Pont, al carrer de Jesús, i a la nova plaça davant de la Puríssima, tots dos obra de l’artista sabadellenc Werens.

El tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Lluís Matas, va assegurar que l’impuls d’aquest mural forma part del compromís de fer de Sabadell “una ciutat tintinaire i de continuar endavant amb els murals, de manera que en un futur puguem fer un mapa amb les localitzacions” i incorporar-les com a element turístic. El regidor també ha recordat que estan “impulsant diferents accions” amb relació al personatge de còmic d’Hergé a més dels murals, com ara conferències o taules rodones en col·laboració amb l’Associació Tintinaire.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.