Música

CRÒNICA

La vitalitat de Miki Núñez exalta el públic de Cap Roig

Miki Núñez va pujar a l’escenari amb un ritme elèctric, polo blanc, bermudes de color beix i esportives blanques. Darrere seu, set músics amb camisa hawaiana i entre ells, un d’especial, a la guitarra, el seu germà, Eloi, que els acompanyava en substitució del guitarrista oficial. Si una cosa hem anat descobrint d’aquest artista terrassenc després de passar pels programes musicals d’Operación triunfo i d’Eufòria és que a part de tenir una bona veu sap caure en gràcia, porta bon ambient i és un gran comediant, i això és el que ens vam trobar a Cap Roig divendres, a partir d’un quart d’onze del vespre.

Va ser un concert fresc, alegre, curt i senzill, amb prou feines va durar més d’una hora, però suficient perquè el públic familiar que ocupava la platea pogués xalar d’allò més del seu so modern i festiu amb cançons com ara La venda, tema que va dur a Eurovisió l’any 2019; Me vale; Gelat; Celebrate, i el que potser és el seu èxit més gran, Escriurem, moment en què tothom va treure el mòbil per fer el vídeo de rigor per a Instagram, i entre cançó i cançó ens va entretenir amb aquest carisma i sentit de l’humor “pallasser” que ja tant el caracteritzen. Però no tot va ser gresca i estiu, també hi va haver un petit moment per emocionar-nos, quan Núñez va explicar la història darrere Dime que no duele, una cançó que va escriure per a la seva àvia quan aquesta es trobava en un moment delicat de salut, però que va acabar tenint un altre protagonista, ja que l’àvia va revifar, però aleshores va ser un tiet seu qui, el dia que van estrenar la cançó, va morir de càncer. El tema va sonar en el seu enterrament.

El concert ens va deixar altres moments especials. Va anunciar que al setembre sortirà un nou disc íntegrament en català, fet que va ser correspost amb grans aplaudiments des de les cadires. A més, va aprofitar l’ocasió per estrenar el que seran algunes de les noves cançons de l’àlbum, Ens tenim a prop, un homenatge als seus amics de tota la vida, i Pura vitamina, enèrgica i festiva.

Tot plegat va finalitzar a dalt de tot, amb un públic dempeus, entregat, amb els braços amunt i cantant per sobre les seves possibilitats Dins del meu cap, el senzill que va presentar durant el programa d’Eufòria de TV3 el mes de maig, que ja sona per les ràdios del país, i que també formarà part del nou CD.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia