Música

MÚSICA

El Festival Terramar de Sitges tanca amb 26.400 espectadors

El Festival Terramar de Sitges ha tancat la 7a edició amb 26.400 espectadors, el 88% d’ocupació de l’aforament total. El codirector de l’esdeveniment musical, Joan Ramon Rodríguez, ha celebrat la seva “consolidació” davant altres propostes estiuenques del territori, esperant mantenir les bones xifres amb vista a les pròximes edicions.

Entre el 24 de juliol i el 9 d’agost han passat pels seus escenaris artistes com Ludovico Einaudi, Sopa de Cabra, Melendi, Hauser, Mushkaa o 31 FAM, entre d’altres. La darrera actuació ha estat la d’Antonia Font, que va posar el colofó a l’edició. Rodríguez ha recordat que el 2024 ha estat l’any que han batut el rècord històric d’assistència, en bona part gràcies a un cartell molt “eclèctic” que ha comptat amb artistes de l’escena musical catalana, espanyola i internacional. També ha posat en valor l’aposta per diversos formats més enllà dels musicals. Un altre aspecte destacat, segons el codirector, ha estat el cicle Imprescindibles a l’escenari Alhambra del Village, que referma la seva aposta “pel talent local i de proximitat”, amb música i dansa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia