Música

música

Portalblau clou la 17a edició amb més de 17.000 espectadors i un 92% d’ocupació

El Festival de Música i Arts a la Mediterrània ha inclòs concerts a diferents escenaris de l’Escala i Empúries, un cicle de xerrades i altres activitats

Portalblau, el Festival de Música i Arts a la Mediterrània, va tancar diumenge la seva 17a edició amb més de 17.000 espectadors i un 92% d’ocupació als concerts i activitats programats des del mes de juny a diferents escenaris i espais de l’Escala i Empúries. En total, el festival organitzat per l’Ajuntament de l’Escala, el Museu d’Arqueologia de Catalunya i l’empresa banyolina TEM Productions ha programat gairebé una trentena de propostes, entre les quals han destacat els concerts de gran format celebrats l’últim cap de setmana al Fòrum Romà d’Empúries, protagonitzats per Sopa de Cabra, Figa Flawas i Mama Dousha, Andrea Motis i, com a cloenda, Guillem Gisbert. També han actuat, en altres escenaris, Mayte Martín, Mishima, Ginestà, Pau Alabajos, Júlia Colom, Assel Massoud amb Ahmad Dyab i Manel Ruiz, Ju, Henrio i Meritxell Neddermann.

“La diversitat i singularitat de la programació, la incorporació de noves propostes com el cicle de conferències Mirades blaves i l’ús d’escenaris situats en indrets d’alt valor cultural, consoliden el festival Portalblau com un dels festivals de referència del circuit d’estiu del país”, remarquen els organitzadors, que afegeixen que “Portalblau ha reafirmat el seu compromís amb la societat, la cultura i el medi ambient a través del programa Valors i compromís”, amb diverses iniciatives destinades a fomentar la consciència social i mediambiental.

En el marc del Portalblau, encara es pot veure al Club Nàutic de l’Escala fins al 8 de setembre l’exposició fotogràfica El mar i les persones, amb les imatges finalistes de la quarta edició del MedFoto, el Concurs de Fotografia de la Mediterrània, que mostren la fràgil relació entre aquest mar i els pobles que viuen des de fa mil·lennis al seu entorn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia