Música

música

Guillem Gisbert i La Ludwig Band canten junts ‘Les aventures del general Lluna’ a Porta Ferrada

El festival de Sant Feliu de Guíxols va reunir dijous, en un concert doble, la banda empordanesa i el cantant barceloní

Guillem Gisbert i la banda empordanesa La Ludwig Band es van trobar el dijous al vespre per cantar junts la cançó Les aventures del general Lluna a la 62a edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. El tema està produït per alguns dels membres de La Ludwig Band i forma part del disc en solitari de Guillem Gisbert, Balla la masurca!

A dos quarts de deu de la nit, Gisbert va pujar sobre l’escenari del Guíxols Arena, on va presentar les cançons de Balla la masurca!. En el bis del concert de Gisbert és quan es va fer la col·laboració amb La Ludwig Band per interpretar junts Les aventures del general Lluna.

A partir d’aquí, la banda d’Espolla va agafar el relleu i va continuar el concert amb temes com El meu amor se n’ha anat de vacances. Amb un públic juvenil, La Ludwig Band va convertir la nit en una autèntica festa major, interpretant temes com ara Marta o Judes. I per aprofitar l’ocasió, també es va convertir en una festa d’aniversari, ja que el teclista del grup celebrava anys aquest dijous.

El Festival de la Porta Ferrada continuarà demà dissabte amb Two Door Cinema Club. El diumenge hi actuaran Seguridad Social i La Guardia, i el dimarts el clourà el violoncel·lista hongarès Miklós Perényi. Avui hi havia d’actuar el cantant italià Umberto Tozzi, però el seu concert s’ha cancel·lat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia