Música

balanç

El 24è Festival de Cap Roig tanca amb 48.509 assistents

L’actuació del grup manresà Gossos, que està celebrant el seu trentè aniversari amb la gira A reviure, s’ha tancat aquesta nit la 24a edició del Festival de Cap Roig. Un total de 48.509 espectadors han assistit a les 23 actuacions programades des del 12 de juliol, quan el grup irlandès The Corrs va obrir aquesta edició. El festival ha aconseguit penjar el cartell d’entrades exhaurides en un total de 8 concerts i ha assolit un índex d’ocupació del 86%, “reafirmant un any més la seva posició com un dels esdeveniments culturals més destacats del sud d’Europa”, segons la nota de balanç enviada pels organitzadors. El Festival de Cap Roig està organitzat pel Grup Clipper’s, dirigit per Juli Guiu, amb l’impuls de CaixaBank.

A més de The Corrs i Gossos, en aquesta 24a edició del Festival de Cap Roig han actuat també Raphael, Guillem Gisbert, John Fogerty, Diana Krall, Sopa de Cabra, Estopa, Passenger, The Tyets, Andrés Calamaro, Chris Isaak, Pablo López, Los Secretos, Álvaro Soler, Rozalén, Taburete, Miki Núñez, Carles Sans, Sergio Dalma, Sara Baras i Coque Malla. En aquesta edició també s’ha celebrat el Cap Roig Mini, la proposta familiar del festival que aquest any ha tingut com a protagonistes El Pot Petit i la Black Music Big Band. El festival no ha hagut de suspendre cap de les actuacions previstes per raons meteorològiques o altres problemes.

Solidari amb El Trampolí

El Festival de Cap Roig també ha tornat a programar una nit solidària i part de la recaptació del concert de The Tyets es destinarà a un projecte de l’associació El Trampolí, que treballa perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir un projecte vital propi. Concretament, la recaptació del concert i la campanya de donatius complementària que ha impulsat CaixaBank es destinarà a donar suport al Grup de Teatre El Trampolí, que ofereix a aquest col·lectiu la possibilitat de poder expressar-se a través de les arts escèniques.

A més de la important programació artística del festival, Cap Roig ha ofert al seu públic una destacada proposta culinària, a càrrec dels Hermanos Torres, al restaurant i les terrasses del jardí, complementada a la zona del Village per l’oferta gastronòmica variada de Cal Blay Food Lovers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia