Arts escèniques

GIRONA

El FITAG posa a la venda les entrades de les obres teatrals i les activitats diürnes

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG), que tindrà lloc entre el 27 i el 31 d’agost, ha posat a la venda les entrades per a les obres teatrals i per a les activitats diürnes. El procés de compra, amb un preu simbòlic de 3 euros per obra, es pot fer de manera senzilla a través del web www.fitag.cat, des del qual es redirigirà directament el públic al web de ticketing. Per la seva part, pel que fa a les activitats diürnes de formació teatral tant de companyies com d’espectadors, el públic s’hi haurà d’inscriure mitjançant un formulari, que també trobarà al mateix web (a l’apartat d’activitats paral·leles) i que estarà actiu mentre no s’acabin les places.

Amb una trajectòria rica i diversa que abasta múltiples disciplines artístiques, el FITAG continua sent un referent mundial gràcies a la seva capacitat per fusionar tradició i modernitat en cada espectacle. Aquest any el festival torna a sorprendre amb una selecció apassionant d’obres teatrals que es distingeixen pel talent i la creativitat de les companyies del programa, tant d’àmbit nacional com internacional.

En aquesta vint-i-quatrena edició es podran veure representacions de vint companyies, entre les quals destaquen agrupacions internacionals com les de l’Alguer i altres ciutats d’Itàlia, Ucraïna, Algèria, Polònia i Tiznit (Marroc), així com de la Península (València, País Basc, Madrid, Castella la Manxa i Navarra) i catalanes i, entre elles, diverses companyies gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CULTURA

La Diputació de Tarragona destina 2,2 milions d’euros a entitats culturals

tarragona
GIRONA

El FITAG posa a la venda les entrades de les obres teatrals i les activitats diürnes

GIRONA
PUIGCERDÀ

L’Arxiu Comarcal digitalitza el fons del fotoperiodista Emili Giménez

PUIGCERDÀ

Els marcs pinten molt

Sitges
LITERATURA

La ILC crearà beques i residències per a autors novells

barcelona
Cultura

Salou museïtzarà l’espai arqueològic de la Cella-Kallipollis

Salou
BLANES

Homenatge a l’actor Fermí Reixach en el 12è cicle Docus a la Fresca

BLANES
FIGUERES

Maria Hein i Serial Killerz s’afegeixen al cartell de l’Acústica

FIGUERES
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Inicien els tràmits per licitar el festival Porta Ferrada per tres anys i 10,3 milions d’euros

SANT FELIU DE GUÍXOLS