Música

música

Caos en la venda d’entrades per veure Oasis

Avui a les 10 del matí (hora catalana) s’obria a tot el món la venda virtual d’entrades per als 14 concerts previstos l’estiu vinent en el retorn dels germans Gallagher, líders de la banda Oasis. Però la compra d’entrades està sent un caos absolut.

Qui ha volgut comprar entrades per qualsevol dels concerts que els Oasis faran al Regne Unit i Irlanda, en ciutats com ara Londres, Cardiff, Dublín, Edimburg i el seu Manchester natal, tot i que no descarten ampliar la gira a altres continents, s’ha trobat durant hores amb el missatge “estàs en una cua”. Res més.

I és que el retorn dels Oasis ha provocat una demanda d’entrades sense precedents, sembla ser. Les diferents plataformes autoritzades per oferir el gairebé milió i mig de localitats que sumen els diferents concerts –un màxim de quatre entrades per persona– s’han col·lapsat pocs minuts després d’haver iniciat la venda. En alguns casos no s’ha pogut ni activar la pàgina.

Algunes de les entrades –amb preus entre els gairebé 90 i fins a poc més de 600 euros– les van poder comprar divendres passat els que prèviament s’havien inscrit a la pàgina web del grup Oasis i van accedir a un codi de prevenda.

Fa 15 anys que els germans Gallagher van decidir partir peres definitivament, després d’anys de desavinences, per això el portal Ticketmaster, un dels afectats, ha fet broma del caos d’avui penjant la nota: “Malauradament, els Oasis s’han tornat a separar mentre feies cua”.

De mica en mica el servei ha anat funcionant i les entrades pels concerts d'Irlanda ja estan esgotades i bona part de la resta. Això sí, algunes de les entrades que s’han pogut adquirir ja s’han posat a revenda per més de 6.000 euros, motiu pel qual, fonts de la mateixa banda han advertit que poden anul·lar les localitats que canviïn de mans a preus desorbitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia