Música

Xarim Aresté i Xavi Vidal actuen dissabte al Perifèria Cultura

Xarim Aresté i Xavi Vidal actuaran dissabte que ve, a Riudarenes, en una nova jornada el cicle de música, terrer i gastronomia Perifèria Cultural. La finca de Can Moragues, seu de la Fundació Emys, dedicada a l’estudi i protecció del medi natural, serà l’escenari per aquesta nova trobada on es donaran cita aquests dos artistes imprescindibles de l’escena rockera catalana.

La jornada començarà amb Xavi Vidal, que presentarà el seu darrer projecte Vida salvatge, amb què convida el públic a explorar la bellesa i la profunditat de la vida des d’una perspectiva renovada. Aquest nou treball del compositor i intèrpret sabadellenc és un reflex del procés de redescobriment, reflexió i renovació de l’artista, una celebració de la vida que existeix tant en el nostre interior com en el món que ens envolta.

A més, Riudarenes acollirà també l’actuació de Xarim Aresté que presentarà el nou àlbum Un idioma nou. Es tracta d’un projecte que es val de la música popular per alçar un cant a la bellesa i al dolor que, en paraules de l’artista, “de vegades són la mateixa cosa”.

A escala gastronòmica, l’espai gastronòmic i culinari del Rebost de Can Moragues portarà la batuta, en una vesprada maridada amb un sopar en què es podrà gaudir dels productes de temporada del terrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia