Cinema

cinema

‘Segundo premio’, ‘Marco’ i ‘La estrella azul’ són preseleccionades a l’Oscar

Un dels tres títols representarà l’Acadèmia del Cinema Espanyol a l’estatueta al millor Film Internacional

Segundo premio, crònica nostàlgica del grup de Granada Los Planetas dirigida per Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez; Marco, film d’Aitor Arregi i Jon Garaño amb Eduard Fernández en el paper del farsant Enric Marco, i La estrella azul, dirigit per Javier Macipe i protagonitzat per un rocker espanyol fictici de gira per Llatinoamèrica, són les tres pel·lícules escollides per l’Acadèmia del Cinema Espanyol per representar-la a la categoria de millor Film Internacional.

La nominació encara és lluny: primer la mateixa acadèmia escollirà un d’aquests tres títols, que farà públic el proper 18 de setembre. A finals d’any, un comitè nomenat per l’Acadèmia de Hollywood escollirà una shortlist de 15 títols internacionals que opten a ser nominats. Serà d’aquesta llista que sortiran les cinc pel·lícules nominades a aquesta categoria. L’any passat, La zona de interés, de Jonathan Glazer, va guanyar aquest prestigiós Oscar, i La sociedad de la nieve va ser una de les cinc finalistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.