Música

MÚSICA

Oques Grasses i La Casa Azul, al Reus Music Festival

La primera edició del Reus Music Festival arrencarà aquest divendres com un esdeveniment cultural de tres dies que se celebrarà al Parc de la Festa, convertit per a l’ocasió en un lloc on no només hi haurà concerts sinó també propostes gastronòmiques.

Per al primer dia s’han programat els concerts de Siloé, Shinova i La Casa Azul.Dissabte passarà per l’escenari del Parc de la Festa la banda Oques Grasses, amb nou disc i gira, que oferirà a Reus l’únic concert a la demarcació de Tarragona. El mateix dia actuaran Elena Garcia i l’artista multidisciplinari barceloní Boye, que presenta el seu primer disc. I per diumenge, dia 8, s’ha muntat la festa Paripé Tardeo, una cita de ball i rumba que arriba a Reus després de l’èxit a Barcelona, València i Formentera. El Village del festival, situat al mateix Parc de la Festa, donarà visibilitat al talent local, amb l’actuació de les artistes Juls, Lau Gibert i Andrea Grau (dia 6) i Raquel Brandia i Katta Lana (dia 7).

Les entrades estan a la venda al web del festival, amb preus que van dels 15 als 45euros, i un abonament per als dies 6 i 7 a 60 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia