Cinema

El FangoFest d’Amposta programa més de 130 curtmetratges i pel·lícules

El festival Internacional de Cinema Fantàstic, de Terror i Gore, FangoFest, ha programat més de 130 curtmetratges i pel·lícules en la seva 15a edició. L’impulsor del FangoFest, Jacint Espuny, ha explicat a l’ACN que el festival creix cada any i que enguany han superat “el rècord amb més de 500 curts i 50 llargmetratges rebuts”. A més, ha remarcat que s’estrena la proposta americana ‘Listen Carefully’, de Ryan Barton. ‘La mesita del comedor’, de Caye Casas, així com diferents films d’autors del Canadà, Regne Unit o Austràlia, seran alguns dels títols destacats.

El certamen que se celebrarà de l’11 al 15 de setembre també inclourà presentacions de llibres o la sèrie documental ’Misteris d’Arbó’, feta íntegrament amb intel·ligència artificial (IA). El 14 de setembre tindrà lloc el ‘Dia cosplay’, on els assistents es poden caracteritzar de les seves pel·lícules preferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia