Arts escèniques

ARTS ESCÈNIQUES

Temporada Alta ja ha venut 21.131 entrades i explora més sessions de les obres més demandades

El primer dia de venda general ha superat en un 62% el que es va registrar l’any passat

Temporada Alta ja ha venut 21.231 entrades que representen un 35% de les 60.709 entrades posades a la venda per l’edició d’enguany, d’acord amb les dades recollides per l’agència ACN. El primer dia de venda intensiva del festival ha superat en un 62% el primer dia de la venda intensiva de l’any passat. Del total de venda d’entrades, 18.160 s’han fet a través de la pàgina web, un 85,5% del total, i 3.022 entrades a través de vendes a taquilla. Els espectacles més venuts han estat, fins ara, el XIV Torneig de Dramatúrgia, Bérénice de Romeo Castelluci, Un matrimoni de Boston de David Mamet amb Emma Vilarasau, Marta Marco i Emma Arquillué, Sonoma de La Veronal, Poncia amb Lolita Flores, Slava’s Snowshow de Slava Polunin i Tre modi per non morire de Toni Servillo.

Amb l’objectiu d’oferir entrades de tots els espectacles de la programació, el festival ha intentat cobrir l’alta demanda el més aviat possible posant a la venda entrades per a una nova funció de l’espectacle Un matrimoni de Boston i, paral·lelament, està treballant per ampliar noves funcions d’altres espectacles que anunciarà en els propers dies.

Les entrades també es poden adquirir a l’Espai Gironès. Aquest any el centre comercial tornarà a habilitar a les seves instal·lacions un punt de venda d’entrades amb descomptes pel festival d’arts escèniques. Aquest dissabte 7 de setembre els visitants de l’Espai Gironès podran adquirir, de les 11h a les 14 i de les 17h a les 20h, entrades per tots els espectacles de la programació amb descomptes del 20%, excepte per a l’Slava’s Snowshow, de l’Slava Polunin Company, que tindrà un 30% de descompte. Aquest espectacle familiar, que se celebrarà els dies 23, 24, 25, 26 i 27 d’octubre al Teatre Municipal de Girona, està patrocinat pel centre comercial. En paral·lel, aquest dissabte se sortejarà cada hora entrades dobles per aquest espectacle entre els visitants de l’Espai Gironès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia