Música

MÚSICA

Cancel·len el festival Reggus d’aquest cap de setmana per la pluja

L’organització del festival Reggus i l’Ajuntament de Reus han anunciat que “per motius climatològics i atès l’estat del parc durant els dies que estava previst el muntatge”, s’ha cancel·lat el festival Reggus, que enguany arribava a la 31a edició i estava programat pels dies 6, 7 i 8 de setembre. L’organització treballa ara per poder traslladar alguna de les actuacions durant la revetlla de les festes de Misericòrdia, el 24 de setembre.

“Ens veiem obligats a prendre una decisió dolorosa, però que sense dubte minimitza l’impacte i el risc cap als treballadors, grups, equips i també pel públic que havia d’accedir a l’espai. En aquest cas la seguretat i la prudència havien de passar davant de les nostres ganes i motivació per superar les dificultats”, apunten les dues parts en un comunicat

Tot i que ja treballen per reprogramar una part del cartell anunciat, de moment retornaran la totalitat de les entrades i abonaments ja adquirits. Els reintegraments es faran en els propers dies.

Alguns dels concerts previstos eren els de High Paw & Elephants Yard (la cantant gallega havia de tocar acompanyada de la seva banda per primer cop a Catalunya) i el grups Les Testarudes, Rudymentari, Las Karamba i Che Sudaka, entre d’altres.

La voluntat de l’organització es poder anunciar el nou cartell i horaris de les actuacions que finalment es puguin dur a terme “ben aviat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia